Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om glädje ... kärlekens glädje


Kärlekens visdom

När jag ser på böcker
Tänker jag på visdom
Glädje är kärlekens visdom
Om glädje är kärlekens visdom
Då är hon min bok




Fri vers av Jack_iX
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-07-11 21:45



Bookmark and Share


  prinscess VIP
men vad fin denna var
otroligt bra skriven
värd en klar femma
borde bli redaktionens val enligt mig....
bokmärke helt klart
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX