Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMEN....

Drömmen den oberäkneliga ibland
hetsiga glada eller oförklarliga. Sen
mörka och svettigt ovettiga.

Gåtan som många försökt besvara.
Alla som tyder när den inte oss lyder,
kanske inte behöver svara.

Hjärnans försvar kan så vara för en
var. Vi behöver kanske inte svar då
mystiken bör finnas kvar.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-11 20:58



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
I drömmarna kan ibland gåtor lösas, men det mesta förblir gåtor.
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström