Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
High five för akademiska ord ingen vet vad det betyder. (Slurpee diadem?)


Slurpum diademis. ..




På en rottingstol
satt en gråtande
övergiven älskande

Mitt ibland offentlig
-heten på ljusan dag


Med passerande kunder
Som såg på men höll tyst

För säkerhets skull.


Så patetiskt egentligen
att plötsligt börja gråta.

Förkrossad över ett
E-mail från en
begagnad kärlek

Som försvunnit för alltid?
När man blivit dumpad.

Vid ett litet cafébord
Inuti en Röda korset
Second-hand butik

För
det gäller att inse
I detta samhället

Mister du en. Står
dig ju tusen åter!

Där i cyber rymdens
kalla sken. ..







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-13 15:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
...är det nya nytt eller är det nya är
2020-07-15

  Bodingen VIP
Int' lätt att bli dumpad huxflux när man tror sig hittat rätt i kärlekens irrgångar.
2020-07-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är ju frågan. En del människor kommer aldrig över den brustna kärleken.
2020-07-14

  i af apa
Man får alltid hoppas på en ny!
2020-07-14

  Scarlett Miryam VIP
"Wer wird denn weinen wenn man auseinander geht, wenn an der nächsten Ecke schon ein Anderer steht"! (trallade jag alltid på för 15 år sedan)
("vem börjar gråta när man går ifrån varann, när det runt nästa hörnet står en annan man")

Slurpa i sig alldeles för många? Fast det räcker ju med en, som bär diademet som också passar en själv.
2020-07-14

    Lena Staaf VIP
Så tänker man inte när man blivit dumpad. Då är sorgen och smärtan för stor. Det är först senare som insikten kommer.
2020-07-13

  Kungskobran VIP
Vi brukade säga i min ungdoms dagar.
Spring aldrig efter en spårvagn eller tjejer, det kommer alltid en ny.
2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP