Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN LJUVA STUNDEN....

Den ljuva stunden när två lika
själar möts, alla samtalen utan
de stora kraven.

Att bara få vara utan att förklara.
Båda vet, behöver inte komplicera
det mera.

Det skapar grunden i livets balans.
En frihet att växa tillsammans då,
i all enkelhet.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-13 15:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärlek är bara frihet och kärlek. inget annat. du gör saker för att du känner för det; för att du älskar den personen. då blir det inte svårt. =) tog mig lång tid att inse...
2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström