Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVSTÄNDIGT FRI....

Om jag väljer att fokusera
på ångesten då kommer
den eskalera.

Att bli fångad av rädslan
förlamar min längtan att
vara självständigt fri.

När jag accepterar sakens
natur kommer vetskapen
om hur jag agerar.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-15 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström