Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig inte det jag letar efter.

En känsla som kryper in under huden.
Det läggs ägg som klättrar genom varje ådra.

En känsla som suger ur all logik och lämnar mig som ett tomt skal.

Jag letar efter de som vet vad jag lider av, personer som ser i mig vad som tagit över min kropp. Men ingen ger mig det svaret jag söker efter.

Jag tappas på blod, det är inte längre blåa vener som syns genom min tunna hud.

En känsla som suger ut det jag vet om, det jag byggt upp en säkerhet med.

En känsla som lämnat mig ofullständig.
Obegripligt rinner en tår fylld av känslor och en droppe av vätska.




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-15 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här