Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den långa


Väntar på vandringen

Livet

mitt öde växer fram
tiden står stilla

varje ord har en mening

Väntar på de vackra minuterna
och kommer euforin i min väg

låter jag mig upplyftas

Den vänskap du ger mig

bär mig

Du är värdefull




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-17 10:43



Bookmark and Share


  Mika I
Så varsamt, skör och positiv
2022-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Texta är som livets väv, med många fina och tänkvärda inslag i varpen.
2020-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd