Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPP OCH NER----omarbetad

Upp och ner kan allt kännas
ibland, svårt att orientera sig
i detta land.

Att vända det till rätta med
logiken. regler, lagar ändras
i praktiken.

Upp blir till ner då dom inte
ser vad det är, såren blöder
men ingen finns där.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-07-17 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström