Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anade jag i gryningen


Ingenting

då solens lekande strålar
bländar mig
tvingas jag se
möjligheterna
trots att allt
känns svårt

tillsammans med hoppet

ger solen mod till mig

mod att våga lita

på min egen intuition




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-18 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott, intuition är något av en styrka som hjälper till, även för den fattige.
2022-07-12

  bibbi ahrnstedt
Fint diktat och klokt att lita på sin intuition
2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd