Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄRANDET....

Jag går framåt, utvecklas, fast
ibland märks inte nått.

Jag glömmer ofta av, lärandet
är som ett vågigt hav.

Jag stannar upp och ler när
förändringen sker.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-07-18 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström