Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÅ UT NÄR DET ÄR SVÅRT...

Att stå ut när det är svårt kan
kännas hårt. Kroppen har sina
vanor, det går att bryta dessa
nedgående banor.

Kanske finns det ingen där i
stunden att fråga. En känsla
av att vara bunden den eviga
sekundens plåga.

Vi kan trösta vårt inre barn, det
är svårt med alla krav. Att våga
ta den lilla handen ger oss den
helande kramen.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-07-18 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"silence
is a true friend
who never betrays"

- confucius
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström