Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tapas


Känner er. Känner er. 

Vad vet jag om er. Dig. 

Kanske att blicken vilar 

återkommer till skam

återkommer i förvåning över 

den andres tankar kring er 


Vad vet jag om er. En terapeut som 

skriver poesi som andra borstar 

tänderna på barnen. Vad vet i sanning en

sån galning om någonting som helst 

 

Det enda klara är dofterna från uppvärmd 

mark ett intellekt, min starka vilja 

min oförutsägbara väg min förlorade kära 

 

Så läs inte om restauranger i Helsingfors 

de är i sanning sämre än i Stockholm

 

Det viktigare är förstås att vi äter helhjärtat 

och i tillräckligt givande sällskap 

så vad vet jag annat om er än att din blick 

fastnat i min humor 

 

men ärligt talat. Tapas ? 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-19 13:55



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

Gunnar. Instämmer. Sushi värre,
ja gillar tapas. Finns en prisvärd i
änden av Västerbron. Skulle dock inte
betrakta den som lyx. Grät en gång
när jag åt på Lux som då innehade
Bro Hovs golfklubb. Det var 2007. Tårarna trillade av njutningen.
2020-07-20

  Gunnar Hilén VIP
Känsligt, intellektuellt dansant, roligt ! Tapas ändå att föredra framför sushi.
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP