Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför blev hon buddhist

 

du tassar in på tå genom en 

bakdörr. Låtsad spontanitet. 

själv ser hon hökögon, de två, 

bakom steteoskopet. Grå. 

 

lek att 

betrakta. Ni barn av jord. 

När hon vann mästerskapet i 

friidrott som barn förstod hon 

inte att hon aldrig nånsin behövde 

titlar, hus akademiska skjut. 

Hon var redan bäst om hon lade 

huvudet på spets. Inte som att det 

var någonting egentligen värt. 

Allt var bara allt för lätt. 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-21 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP