Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingen minns

Gulnat fotografi
Ingen kan längre se att det var ni

Så dog du
Nu

När själen glömts
Energin tömts

Eller

Finns du
När ingen minns

Graven täckts av gräs och sly
Grävts om för att hålla någon ny

Har du gömts
I jord
Närt ett frö
Sett en ny dag gry

©Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-22 07:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Finns du
När ingen minns

En djupt filosofisk vinkling.
En kan leva genom sitt tidigare
engagemang, det man som skapande individ i praktiken åstadkommit, spår av ens levnad kan finnas 'all over the place'.
2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP