Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm tanke

En varm tanke

når mitt

hjärta

i den

kärleksfulla

rörelsen

finns du...





Fri vers av Idun 1
Läst 336 gånger
Publicerad 2004-10-21 20:25



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
skrivet, ibland behövs det så litet för att ngt stort ska hända
2004-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1