Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandhugg

 

Åsynen av din havsvåta kropp
som med bestämda steg
närmar sig min utkikspost
fick mig att skälva av längtan

 

och du såg
och skrattade

 

Som en sann badpojke tog du din handduk
och la dig bredvid i sanden

Din hud knottrade sig och du skyllde på
20 gradigt havsvatten

 

Fast du la dig på mage och log
och jag räknade snäckor under tiden




Övriga genrer av Agnes
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-07-12 13:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilket vackert språk!
Särskilt avslutningen:

"Fast du la dig på mage och log
och jag räknade snäckor under tiden"

Grattis!

/M
2006-07-13

  Rune Thorsell
Hej Agnes!

Salt havsvatten, sjöbris, sandstrand, sol .... Ja, den här dikten tände minnen och längtan. Fick hjärtinfarkt i vattnet en gång och har inte vågat simma sedan dess. Men vår minnen kan endast benrangelsmannen med lien ta ifrån oss.

Simma lugnt! Kram! Rune.
2006-07-12

    Mattias Karlsson
En vacker bild av den snäckräknande kvinnan och den knottriga badpojken:)
2006-07-12

  Jessica Ebbesson
Sommarkänsla med saltstänk är ditt strandhugg! Mycket skön!!
2006-07-12

  Paulina LH VIP
:))
Åååh.
2006-07-12

  DanSan
*


Hehehe du din busa . . . Agnes!!!

Ja skönlir och strandhugg går hand i hand här!!!

Kram och MVH Dan


*
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes