Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vett o etikett



Vett o etikett
borde vara ganska lätt
konvenansen uthärda
som vi faktiskt blivit lärda
niga bocka tala tydligt
utan att det blir för prydligt
nysa hosta så försiktigt
att det inte verkar viktigt
snyta sig så indiskret
att det blir banalitet
be om ursäkt givetvis
för en oförmodad fis
Ja så enkelt kan det tyckas
men inte alla lyckas
fast dom kämpar o står i
kan dom inte låta bli
rapa högt o va belåtna
fly ifrån det otillåtna
klia rumpan okorrekt
peta näsan oförtäckt
frossa ljudligt på en krog
fast dom ätit mer än nog
tänk så hedninskt o brutalt
att bete sig så normalt


Bs-06








Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-07-12 14:25



Bookmark and Share


    NoMi F
Fyndigt skrivet men
ack så sant ju
Bravo och så att göra
det i versform
Bra Bodil:)
2006-07-12

  Bump
hahahaha ;)
2006-07-12

  Markattan
Haha, snygga och fyndiga rim rakt igenom. Kul och bra!
2006-07-12

  Paulina LH VIP
*skratt*
Gillar rimmen och lustigheten i denna. :)
2006-07-12

  Anders P VIP
anade oråd när jag såg titeln och ännu mera när jag läste början men drog en lättnadens suck mot slutet.
2006-07-12

  Madjori
Nu é ho där igen ....I love it!!!!!

Kanonis vännen!
2006-07-12

    ej medlem längre
Det här fastnade jag för direkt :D Många härliga rim så både passar in och samtidigt inte alls känns krystade, yeah. Go Bodil!
2006-07-12

  Ylva Petterson
hahahaah bra jobbat ;D
2006-07-12

  Last Word Spoken
haha den var härlig och slutraden: " borde tuktas litegrann"..*asg*
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg