Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÄRTANS STUNDER....

Att vara positiv när motgången
kommer. Det är mycket i livet
som skrämmer.

Får helhetens intryck av smärta
och lycka, det är i kampen jag
ser livet växa.

I det jobbiga, negativa finns ändå
lyckans fina stunder kvar som jag
minns.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-07-27 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström