Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTERHÄMTNINGEN....

Vissa dagar sover jag mest då
kroppen behöver det bäst.

Att hela från allt som tar denna
kraft för att med mig dela.

Styrkan kommer sen, då finner
jag ljuset som brinner igen.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-27 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj, 5 dikter, han är i sitt ässe! =)

"Styrkan kommer sen, då finner
jag ljuset som brinner igen."

det var en fin liknelse
jim j river sjunger om
"we gotta keep the fire burning
hey, what else, can we do?"
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström