Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VALEN VI GÖR....

Valet vi gör påverkar oss i
måendet, det är viktigt att
se vad som stör.

När vi ser konsekvensen av
valet, går det fråga sig om
svaret.

Sortera, sen ta ansvaret för
vårt. Acceptera, ta lärdomen
med för att hela.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-07-27 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström