Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut på finrumsrimmen (hon var inte villig)

Jag har gjort slut på finrumsrimmen
helt enkelt gjort slut med finrumstimmen
och alla fruntimmer som ville väl.
Herrn är kåt och har sina skäl.

Det finns inga franska lånord i vokabulären
så jag titulerar henne \"horan\", hetären
som läst en fil.kand.
och som blottar brösten på denna strand.

Mina etiketter har jag glömt på annan plats
det var nog en pizzeria och inte SATS
jag stirrade på halvnaket där.
Och blev nog yr och kär.

Men vad göra, när finrumsrimmen tiger still?
och knulla är allt man vill?

sade Siddharta Johansson




Fri vers av Janjohan
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-07-12 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan