Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din katt är död. Vilken tur, för du har ingen.


Din katt är död. Vilken tur, för du har ingen.
Ingenting lever bland tingen, inget äger du.
Men du käkar delicatobollar, så vad väger du?

Min diktarpersonlighet har gått in i psykosen.
Han kan, men vill inte nås än.
Det luktar \"untouchable\" i dessa kvarter.
Fula djinner i upplandsöknar ler.

Mina planer har begravts med grävmaskinen.
Nu har jag min sovsäck bland svinen.
Det är kallt i stian, vinden far, men obetalbar är minen.

Din hund har gått bort. Vad bra, för den fanns inte.
Har inte betalat skatten eller skickat blanketten.
Har liksom inte kommit till efterrätten.




Fri vers av Janjohan
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-07-12 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan