Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEUTRALA RUMMEN....

I dom neutrala rummen
där finns ingen dumhet
eller negativitet tala om.

För i friheten diskutera
utan att värdera, varken
för emot sen reflektera.

Här fattas inga beslut
utan vi sår tankefrön,
våran blygsamma lön.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-01 09:35



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
I kärlekens namn


Tack!
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström