Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permanent

Efter ett oändligt antal terapi-timmar
kan jag bara konstatera
intrycket du gjort på min näthinna
kommer aldrig att försvinna.

Dom sa "förlåtelsen kommer sätta dig fri"
Jag svarade "vad vet ni?"
Hur jag än gör så kan jag inte vinna.

Ett öga för ett öga och en tand för en tand
jag har hållt fast i ilskan för länge för att låta den rinna ut i sand
och när det väl gällde så var det ingen som vågade ta min hand.




Fri vers av amygdala VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-03 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP