Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumstrut

Tänk att kärleken lekte med oss och vi med den.
Den sommaren som aldrig kommer åter igen.
Vi lät röken från rökelsen dimma vår tillvaro och i allvaret lyssnade vi på stenkakan med Rotpuls. Vi väcktes av flugorna som surrade runt ostkakan som smält under en varm julimorgon, men lät dem surra, för vi orkade ju inte dilla med flugor om surret.

Du duschade kallt för varmvattnet var avstängt och således blev det mindre skum från schampoot och du tillät mig att tjuvkika. Det var en ball tid.
Din sarong matchade min kalsong och vi dansade på bordet i köket och sandalerna gav märken.
Vi drack rött och uppmärksammade varandras ögon och dina var vackrare än mina.

Jag skjutsade dig genom stan på en stulen crescent som var målad i blomster. Vi var barfotade under dagen och den varma asfalten hade filat oss. Det kalla gräset var vår medicin. Vi rökte på i botaniska och vinet smakade körsbär men ändå inte. Jag lade maskrosor i ditt blonda hår och kallade dig älskling.


Jag träffade dig en underbar höstdag.
Jag träffade dig mitt i hjärtat.
Jag tror det var i oktober.

Tunga ord slungades runt likt glasspapper till en dumstrut. Tänk att det var sagt att vi skulle vara tillsammans för alltid
i en ball tid.




Övriga genrer av Landgren
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-07-12 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden