Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en del ur en novell jag skriver på


SMACK


Han fattade aldrig galoppen.
Knytnäven träffade hårt över kindbenet.
Aldrig hade jag fått till en sån träff.
Det gjorde ont i hela armen.
Inte direkt vid tillslaget, då var det mer som
den perfekta träffen på en fotboll.
Då känns det ingeting, bollen bara flyger iväg,
SMACK!!!




Prosa (Novell) av Landgren
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-12-07 15:31



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
En smäll utan nåd blev en dåres beråd...utan galoppen fick en tira på knoppen !!!!!!Härligt Iskallt!!!!
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden