Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem år i Halmstad

Under fem år blev ny stad gammal
Drömmar blev sann verklighet
Under fem år blev jag gammal
Verkligheten väckte nya drömmar

Under fem år skulle det hända
Drömmarna skulle bli verklighet
Under fem år hände det
jag fördrev tiden med drömmar






Fri vers av Landgren
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-25 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden