Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rösten

ge mig styrkan

ge mig modet

att lyckas

göra rätt

ge mig styrkan

ge mig modet

att riva

dessa murar

ge mig styrkan

ge mig modet

att bygga

min framtid

ge mig styrkan

ge mig modet

att älska

mina nära

ge mig styrkan

ge mig modet

att leva

livet jag älskar




Fri vers av Landgren
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-11-13 17:59



Bookmark and Share


    Bim
Ord som tål att upprepas lite då och då under resans gång.Hälsn.Bim
2006-11-13

    hymerito
Jätte bra skrivet!
Så mycket känsla med så små ord..
SUPER BRA! :)
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden