Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Migränen

krampande lava muskel
i min sköra skalle
då 1000 stridsmyror
gräver skyttegravar
från min tinning
till min haka

det är krig i mitt inre!

Hades talar till mig
- kom in min son
fly undan kriget
i din svaga själ

blodets stridsvagnar
rullar in i mig
dom skonar ingen
dom eliminerar mig
lämnar tankar åt döden

smärtan är outhärdlig
jag skrattar åt faran
- jag ska ingenstans
jag stannar här!!!
när anfallet eskalerar

käkmuskulaturen - en maskin
producerar smärta
blodtrycket stiger
blodröd flod flyter
i min hjärnas kanaler

Hades skymtar i mörkret
lämnar mig åt tystnad
mina salta tårar
blir segerns sötma






Fri vers av Landgren
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-01-16 11:38



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Usch och ve...vilken plåga och pina...hur livsandarna förtvina under denna stund/jag hoppas det släpper i snaraste sekund!!!!!!Min dotter har migrän och det är hemskt hemskt hur det påverkar kropp och själ - bra bra beskrivet!!!!
2007-06-09

  Tobbe
BRILJANT!
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden