Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krisa

Mörkret i mig
osund

bruten i skuggor
mitt inre

saknar leende
mitt

förklara, analysera,
river

förstör mig

vet ingenting, vill ingenting
gör ingenting

åt det



hit and run
förför mig
igen

hjälp förklarad







Fri vers av Landgren
Läst 298 gånger
Publicerad 2008-04-25 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden