Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna blir bättre dag för dag för idag är en underbar dag

Varje dag blir bättre

Knäckebrödet blir godare

Kaffet smakar bättre

Dagen blir ljusare

Solen strålar varmare

Jag blir glad

Hon blir glad

Vi blir gladare

Det blir bättre dag för dag

Idag är en underbar dag.




Fri vers av Landgren
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-12-20 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden