Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stapla dina vänner det rasar ändå


Druggie drogen drog
men ingen var det som såg
och ingen var det som hörde
plågande plågors plåg
\"ingenting\" var det som dög
flugor charmerande flög
surrande cirkulerade över lik
högar med högre hög
solblekt med skuggade silhuetter
golvad men lever för fullt
ögon som förälskade duetter
vardag på offentliga toaletter




Fri vers av Landgren
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-18 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden