Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poesi som jag skrev under projektet ”Rapport från (ständig) isolering sommaren 2020.


Rapport från (ständig) isolering

ISOLERING DAG 113

Jag känner mig gammal och trött
Men min dator är ny, blank och fin
Nån dör i en gammal tv-serie, jag gråter som fan

JAG HATAR DIG!

Men jag har en ny dator
Blank och fin
Jag saknar galna dagar, som när jag hånglade med en skitsnygg norrlänning på Östermalms torg klockan två på natten.

Om jag hade köpt ett tetravin istället så hade det räckt till ett par glas till. Men dom e ju rätt äckliga.

Du gillar tjejer som är äkta.
Som har sprickor i sig.
Som bär på en historia.
Jag är precis sån. Jag är äkta.
Jag har djupa sår i själen.
Och ärr på huden, massor av ärr!
Jag är en jäkel på köttfärssås.
Och på grytor. Jag kan laga buef bourigogne. Jag lovar! Men du skulle inte bry dig. Eller hur. Eller? Kanske. Förut. Då. Men... jag vågade inte... fråga. Nu är det ju försent. Försent Too late for love.

ISOLERING DAG 114

Jag är ett spöke

Faan vad jag är sugen på bearnaisesås

ISOLERING DAG 133

Min munsårssalva luktar illa
Jag vill ha cola Det stinker
Jag är hungrig

Blä

Jag måste tvätta händerna igen 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Linda Åkesson
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-07 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson