Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bohuslän en plats för liv

Sol och värme
kala klippor
måsars läte
vågornas sång
kallt vatten
brännande maneter
sällskap som glittrar
livet leker
Jag är starkare än någonsin




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-09 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover