Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vacker betraktelse idag


Två själars möte

 

Han satt där solvarm och mjuk,

och bara log åt hennes vilsenhet

omfamnade och fann att ingenting är svårt

ens nu i verkligheten, än mindre i tankar och ord

följdes åt, åt varann,

ja han helade henne

hela henne

med sin händer

och det händer att hon ler det där leendet

som bara finns hos honom

Hon kom så där solvarm och mjuk

omtumlad och vilsen

landade mjukt i hans famn och fann

enkelheten i hans vara, lika enkla som hans ord

följdes åt, åt varann

och det hände att hans händer

rörde vid henne

 

 




Fri vers av Agnes
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-12 23:10



Bookmark and Share


  Jojo
men det är ju just det här jag längtar efter
2007-08-31

  Albert
"det händer att hon ler det där leendet
som bara finns hos honom"
du är verkligen i ditt esse
har det hänt nåt? *blink*
2006-07-13

  ***Wicke***
Torkar en tår och skriver.....
Vackert..
Du berör.
2006-07-13

  Lennart Ekman
Agnes.
Just denna berörde mig, har svårt att kommentera allt.
Vill inte trampa i klaveret :-)). Jag kan inte själv skriva
poesi.
Ha det.
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes