Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din doft

 

Du luktar så gott, som nybakta bullar fyller ett helt rum med sin arom

dig vill jag smaka med ett glas iskall mjölk och få vita mustascher

 

Du luktar så gott, som ett sommarvindstorkat lakan

med dig vill jag bädda och omsluta min kropp i sköna drömmar

 

Du luktar så gott, som ett fruktstånd  med solmogna bär i saluhallen

av dig vill jag ha fläckar på kläderna som aldrig går bort




Fri vers av Agnes
Läst 677 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-12 23:23



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
helt ljuvlig!
2007-08-20

  AneLa
ahh. jag fortsätter att hitta guldkorn i ditt diktarkiv :D helt underbar, speciellt sista raden, Gud ! ;D
2007-07-20

    öppettid
"av dig vill jag ha fläckar på kläderna som aldrig går bort"


åhh det låter så mysigt när du skirver så där.. man vet ju hur det känns att bara vilja bevara en doft från någon så man kan ta fram den och lukta på den när man vill :D
2006-08-02

  Albert
älskar
det här, du skriver så underbart ibland
och nu är ibland
2006-07-13

  Madjori
Underbart härlig doftkänsla som du förmedlar här.
2006-07-13

  Björn Donobauer
Vännen

rent olfaktoriskt ligger dofterna av timotej, nybakt bröd och nyspilld säd i varandras armar.. du har så himla rätt...

när du sedan verbaldestillerar detta till denna höga koncentration luktar din dikt oerhört gott.
2006-07-13

    marie tries
Jättefin text...den riktigt omsluter!
2006-07-12

  ***Wicke***
vilken vacker beskrivning av doft och längtan...
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes