Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blev ett tomrum efter dig


Avsked - haiku

 

 

~~~ 

 

Betraktar saknad

som ett löfte om längtan

Återupplevas

 

 

~~~

 




Bunden vers (Haiku) av Agnes
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-07-12 23:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett pussel av nyckelord:

saknad - löfte - längtan - återuppleva

Resultatet beror nog på vem som lägger pusslet...


Du själv har ju lagt det... Hur ser det ut?

/T
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes