Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjärils flit i vildrosen 

 

Tack Uffe för finslipet! ;o)




Pollinering

 

Klä min hud i dina händer

kyss min längtan full med hopp

beveka varsamt mina länder

ingjut framtid i min kropp

 

 

 




Fri vers av Agnes
Läst 569 gånger
Publicerad 2006-07-13 10:22



Bookmark and Share


  Albert
den här är verkligen vacker!
toppbetyg!
2007-05-21

  Kent Love
underbart vacker...
2007-05-20

  Uffe Agnetun
Den första raden är grymt bra! Den andra raden med den första raden i backspegeln blir oral. Den tredje raden innehåller vad jag tror är ett skrivfel ... står: "... min länder" borde kanske stå: "... mina länder"? Fjärde radens bön om befruktning känns lite prematur men det beror nog bara på att i min hjärna har de precis träffats *ler*
2006-07-14

    Bodil Sandberg
Ja det här suger man ju i sig som ett litet bi!!!
2006-07-13

  stella
Wow va bra! 4 rader glädje och tro. Att spara!
2006-07-13

  Madjori
Blir alldeles stum av det du skriver,
njuter och är bara så glad över att få läsa dina underbara texter.
2006-07-13

  DanSan
***************************

Hej Agnes min vän!!!

Åh så underbart smekande rader!

MVH och kram Dan!!!


***************************
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes