Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 12/8


Dramatisk ironi

 

Någon kastade

osynliga slängkyssar

jag såg dem ändå




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-12 07:25



Bookmark and Share


  Inez L
Att se något för sitt inre. Som att ibland nästan fysiskt känna att någon tittar på en, fast man inte själv ser personen förrän man vänder sig om.
2020-08-17

  Anya VIP
Jaa det är mycket man ser....ändå. Mycket bra text. Gillar TTT:s kommentar om teater också.
2020-08-13

  Nanna X
Ändrade titeln, inspirerad av TrollTörnTrappans kommentar.
2020-08-12

  TrollTörnTrappan VIP
Spännande som paradox, precis!

Man kan undra vad meningen med slängkyssar voro - om de ej syns för någon.. Måhända kunde de ändå kännas? eller blott höras?

Scenen påminner mig om fenomenet teater - när någon gömmer sig, är det uppenbart för både publiken och regissören att personen gömmer sig (men inte för andra rollfigurer).
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X