Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnar dig aldrig.

När jag ser på dig ser jag styrka.

Du är min stolthet och lycka.

Jag är stolt över din kämpar glöd.

Det är svårt jag vet,

och du gör så gott du kan.

Älskling du kommer dit,

ha bara tålamod.

Jag står här brevid när du lyckas,

tar emot dig om du faller.

Vad som än händer så finns jag alltid här.

Du var där när jag behövde någon.

Du är alltid här.

Lämnar mig aldrig.

Jag är alltid här,

lämnar dig aldrig.


© Brown
Copyright 2004-10-21




Fri vers av Lene
Läst 347 gånger
Publicerad 2004-10-21 23:48



Bookmark and Share


    Mejja
Att finnas till för varann genom allt som livet bär i sin famn... denna strålar ut trygghet och värme. Omhändertagande och varsamhet. Att hitta någon som följer vägen vi går... en sann vän.
2004-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet