Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets akvarell

Det finns stunder
När livet målar
Den vackraste
Akvarell
I dom
Varmaste färger

Stunder så varma
Mjuka
Att det är svårt att förstå
Hur mörkt
Livet kan målas
Hur smala stigarna kan bli

Att kunna känna augustivärmen
Se ljungen blomma i sin prakt
Att hjärtat, sinnena, själen
Än en gång
Mäktar
Vill
Måla
Akvareller
Av kärlek
Till
Livet
Får tårarna
Att rinna





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-14 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP