Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oron tidmätningens innersta

 

här och nu

krafsar min inre mullvad

mest hela tiden

gräver i mellangärdet

står på tå bland vinklar och vrår

min regelbundenhet

trampar i tassemarker

traskar i träsk

rör sig i rusningsträngsel

ständigt vaksamma ögon

strävar efter den kontroll

jag inte ens behöver

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-19 21:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin dikt om den besvärliga oron som aldrig vill lämna en i fred!
2020-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg