Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillhet efteråt

kastades hit
när plåten bucklades
krockkudden utlöstes
allt blev frånvaro
ensamheten skrek rakt ut
så långt siktdjupet nådde
mina andningsrörelser
det enda rymden rymde
enträgna tystnaden
gjorde ruiner av nuet
tomhet blommade till kortslutning
tömda tankegångar

berörs av ett svävade "ja"
till något
i ingenmansland långt borta
aningen av en
urtida strålkastarkägla
retar min oro
mitt universum
till visshet




Fri vers av Per Rydberg
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-20 06:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mycket vacker dikt om känslan i avskedet, frånvaron men där ändå banden finns kvar.
2020-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg