Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för att du finns i mitt liv


Band av blåbärste och vänskapskärlek

 

 

Vännen min,

du står mig så nära i hjärtat

och ingen kan ta din plats

den har du förtjänat

för evigt

 

tack -

 

för dina klokord, dina trösteord

och din varma, trygga hand

som alltid fångar upp mig

då marken rämnar

under mina

fötter

 

 

Såsom du finns för mig,

finns jag för dig

vännen

min

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-20 16:57



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Vackert skrivet. Den trygga relationen full av kärlek, värmer.
2020-10-16

  DominiQueen
Fina själ
som Du lämnar Ditt avtryck i
via denna söta välstämmande dikt
2020-08-29

  Nils-Robert
Vilken fin kärleksförklaring. Varm, ömsint och från hjärtat
2020-08-20

  Peter Stjerngrim VIP
Kram
2020-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP