Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulverisera mig



Hacka upp mig till en fin lina,
även om du krossar mig
är det bättre än att känna inget alls.
Känn hur min doft lägger sig
som en klump i din hals.

Alla minnen är inte längre våra,
utan bara mina.

Jag vill så gärna hitta
något som är på riktigt
att jag glömmer bort
allt det som är viktigt.




Bunden vers av amygdala VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-23 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP