Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syskonkärlek


min text vill röra mig 

 

och platt upplevs det mullrande 

inret, det som på en dag, förhoppningsvis, 

 

kan ha förmåga att ställa om allt. Vrida 

tillbaka tiden. Som om femton år kan 

radera bristningar i hud förändra människors 

relationer för alltid. 

vi närmar oss en av de förhoppningar vi

klätt oss i ur mörker. Tungan tigit om. 

sommarängen den som innan gick att 

vidröra, nu här, 

 

ett sorgsens filter en aning om all tid 

förlorad din, er och vår sorg 

 

Jag låter dig vara i ditt utan mig så rädd att 

mista det hopp jag då band som ett skärp 

runt en tänkt framtid 

 

den du ideligen grusade med din slags sjukdom 

 

i fantasin tröstar tröstar jag och håller dig 

pratar om dig så fort vi kommer åt 

 

 

en kvinna som kommer ångra sig 

du ta emot. 

En kropp jag och vi älskar en själ som för oss 

evigt brann 

 

i drömmen är du starkare än nu 

 

så stark att klokskap blir din brud 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-23 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP