Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går vidare, hur hänger man med?

Livet går vidare och vi med det.
det innehåller allt från kärlek
till olycklig oväntad ensamhet,
ja livet gör alltid som det vill!

Det gäller att med öppna ögon se
och försöka att hänga på
att försöka få mer lycka än ve
men hur fasen gör man då?

Var öppen för alla möjligheter sa en vän,
då kan du välja livets alla prång
det har jag inte lyckats med än
men hoppas göra det någon gång.








Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-24 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP