Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli utnyttjad


Nu är det nog!

En minuspost
En negation
Det blir ingenting
En snyltgäst i livet
Gå härifrån
Jag är inte ditt värddjur längre
Sluta dränera mig på kraft!




Fri vers av Mika I
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-08-26 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I