Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid i kulissen

 

 

 

det har slutat

att krypa inuti

 

paff

jag känner en pust

öppnande osynlighet över i bris

gula löv i tät grönska

 

 

dunster av dåtid

står emot mitt nu

med blottlagda grubblerier

dröjande vindsvar

 

 

ogjort att söka stängsla in

de känslornas närvaro

som vidgar min verklighet

stormsnabbt viner mitt ’ja’

och landskapet syns mig utan ände

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-26 13:53



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Instämmer med Lena - väldigt vackert !
2020-09-04

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om befrielse.
2020-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg