Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att vistas i taigan

 drömmer om skavfötters vi

ett enda levande rum

allting annat är saga

månen smulats till mortelmat

fyllningsmassa för vardag

armbandsurets ticktack

 

kvarvarande islossning

rinner upp ur våtmark

porlar av frågor

till och med i

smältvattnets spegel

du

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-27 11:06



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Väldigt fin ! Tycker mycket om hur du involverar naturen ....
2020-09-04

    Lena Staaf VIP
Islossning i känslan, närhet, skavfötters som inte skaver.
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg